"Staří" známí z Vysokého

Věděli jste, že každý rok jezdíme přednášet do ISŠ Vysoké nad Jizerou o logistice v praxi? Pozvali jsme studenty na oplátku k nám a ukázali jim, že ani zemědělství se bez logistiky neobejde. 

Logistika vládne světem a my jsme jedni z těch, kdo svírá její otěže pevně ve svých rukou! Na spoustě místech v České republice právě někomu dopravujeme materiál a držíme všechno v pohybu. Spolu s Pepou Chuchlíkem a logistickým manažerem Járou Tichým jsme jezdili přednášet na Integrovanou střední školu ve Vysokém nad Jizerou, abychom předvedli studentům oboru Operátor - logistik, v jakém stylu funguje logistický proces v naší firmě. 

A s touhle bandou fajn lidí, které vidíte na fotkách, máme už pár společných zážitků. Při našich přednáškách o logistice v praxi jsme si řekli: "Proč nepozvat studenty na exkurzi a ukázat jim, že logistika má své prsty úplně všude? A to včetně živočišné říše!" Jo, věřte tomu nebo ne, i v kravíně se logistika stává královnou. Navážení krmiv, převoz dobytka, přeprava mléka - všechno tohle je nezbytná součást logistického řetězce, bez kterého by se všechno zaseklo.


Zjistě víc o tom, jak hospodaříme v Podhůří Krkonoš